SHOREHAM TOWERS CONDOMINIUM
       
     
 Updated Reception Area features high-end fixtures and finishes, a custom front desk and a new layout that opens the lobby, maximizes space and improves the flow of traffic in and out of the building.
       
     
 Alternative view of the Lobby. Updated seating area provides a tranquil space for waiting. All new finishes and fixtures compliment the space.
       
     
 Guardrails were removed and redesigned so the Jacuzzi Deck could extend to the pool. The barbecue area was reconfigured to allow for more socializing and entertaining. At the far end of the deck, a fire feature and seating area were designed near the Jacuzzi, which provides a warm and comfortable area to relax.
       
     
 By raising the Pool Deck, we were able to eliminate unnecessary steps which gave us more room to maximize the amount of seating. The Pool retained its original shape, however new details were added to bring the coping to the new height of the patio.
       
     
 A reconfiguration of the Cabana Area allowed for a new Gym, Lounge and Restroom.
       
     
SHOREHAM TOWERS CONDOMINIUM
       
     
SHOREHAM TOWERS CONDOMINIUM

West Hollywood, California

Renovation to the Entry, Lobby, Pool Terrace and Cabana Area of a 13 floor Condominium High-Rise. A luxurious remodel that maximizes spaces, modernizes finishes and incorporates a new Lounge and Gym.

 Updated Reception Area features high-end fixtures and finishes, a custom front desk and a new layout that opens the lobby, maximizes space and improves the flow of traffic in and out of the building.
       
     

Updated Reception Area features high-end fixtures and finishes, a custom front desk and a new layout that opens the lobby, maximizes space and improves the flow of traffic in and out of the building.

 Alternative view of the Lobby. Updated seating area provides a tranquil space for waiting. All new finishes and fixtures compliment the space.
       
     

Alternative view of the Lobby. Updated seating area provides a tranquil space for waiting. All new finishes and fixtures compliment the space.

 Guardrails were removed and redesigned so the Jacuzzi Deck could extend to the pool. The barbecue area was reconfigured to allow for more socializing and entertaining. At the far end of the deck, a fire feature and seating area were designed near the Jacuzzi, which provides a warm and comfortable area to relax.
       
     

Guardrails were removed and redesigned so the Jacuzzi Deck could extend to the pool. The barbecue area was reconfigured to allow for more socializing and entertaining. At the far end of the deck, a fire feature and seating area were designed near the Jacuzzi, which provides a warm and comfortable area to relax.

 By raising the Pool Deck, we were able to eliminate unnecessary steps which gave us more room to maximize the amount of seating. The Pool retained its original shape, however new details were added to bring the coping to the new height of the patio.
       
     

By raising the Pool Deck, we were able to eliminate unnecessary steps which gave us more room to maximize the amount of seating. The Pool retained its original shape, however new details were added to bring the coping to the new height of the patio.

 A reconfiguration of the Cabana Area allowed for a new Gym, Lounge and Restroom.
       
     

A reconfiguration of the Cabana Area allowed for a new Gym, Lounge and Restroom.